Om mig

Om mig och min själs mission

 

Artistisk, romantisk, djup, glad, känslig, stark, vild, vis, kärleksfull, livsnjutande Gudinna som är i djup fascination och tacksamhet över hela vårt mirakulösa universum. Min själsmission är att vara inspiratör, aktivator, emotionell o spirituell healer o själslig guide i vårt paradis på Jorden. Änglasjäl o Ljusprästinna (Rose Lineage) Tvillingsjäl (Blåa strålen), Kosmisk Shaman, Alkemist, Starseed, Intuitiv Healer, Soundhealer, Yinyogalärare, Medicinkvinna, Konstnär & Själspoet som kanaliserar gudomen o förkroppsligar min gudomliga inre källa, skapar magi, läker motstånd o rädslor så att jag kan vibrera och magnetisera min dröm till manifestation, och aktiverar o vägleder så andra att göra desamma, att gå inåt i sin egen gudomliga kärlekskälla och följa sin unika själs kallelse och drömmar.

Med en lång resa och mycket erfarenhet som ancient själ, minnen och djupa helanden och visdom från detta liv, andra liv och dimensioner, så är min största styrka som spacehållare för andra; den villkorslösa kärleken, samt min djupa inkännande mediala förmåga.

Vill du leva i samklang med din själ och leva ditt hjärtas dröm? Det vill hela universum också att du ska! Finner du motstånd och står du i vägen för dej själv att helt flöda med universums stöd och kärlek, så står jag tacksamt i tjänst för dej vackra själ att läka, samt att kanalisera nycklar och budskap från din själ, gudomen och ditt spirituella team, till dej på din fortsatta resa. Allting har du inuti dej själv, så läkandet handlar om att hitta vägen tillbaka till självkärleken. Till din inre självläkande kraft, ditt skuggarbete att omfamna dina rädslor med din kärlekskälla, och komma hem till djup samklang o tillit, så att du kan återknyta till din själsliga källenergi förkroppsligad. Så att du kan känna, tänka och vibrera ditt sanna jag i tacksamhetens kärleksvirvel, och härifrån dra till dej universums överflöd, läranden, visdomar och magiska samskapanden.

Jag kan assistera dej på din resa o spegla o aktivera helheten av den du är i din multidimensionella själ. Jag kan hjälpa dej att medvetandegöra fler aspekter av ditt gudomliga själv och guida och inspirera dej på din väg och i din själsmission. Jag kan hjälpa dej att återknyta starkare till dina guider, Änglar och ljusmästare och till hela Gudomens energi.

Jag kan aktivera din inre union av det gudomligt feminina o det gudomligt maskulina, din inre helhet, kärleksdans o skaparkraft, samt aktivera ditt 12 DNA chakrasystem o den heliga geometrin. Jag är också kanal för gridwork att återställa denna balans på olika platser i service för Moder Jord. Min själ är här för att assistera till att läka separationssår o hemska lidanden för mänskligheten, och tillsammans med andra ljusarbetare, återställa vårt paradis, himlen på Jorden i kärleksfull union med varandra och i samklang, heder o djup respekt med allt på vår vackra Jord. Vi är gudomliga, Vi är värda att leva lyckliga. Livet är Heligt.

Jag kan även bistå med hjälp till läkning och vägledning i relationer såsom familjerelationer, partnerrelationer och vänskapsrelationer. Karmiska relationer, Själsfränderelationer, Tvillingstrålerelationer o Tvillingsjälsrelationen. Alla våra relationer är gudomliga såklart, och egentligen behöver vi inte benämna dom i olika fack, men det underlättar så att vi kan förstå skillnaderna i våra möten, känslor och energiupplevelser. Alla möten och relationer är viktiga. Alla relationers grund är kärlek, då det är vår enda sanna källa. Relationer hjälper oss att växa och komma till större visdom då det är själens önskan av expansion.

Karmiska relationer och även förberedande tvillingsjälsrelationer kan vara riktigt utmanande relationer som hjälper oss att läka djupa sår och göra klart med vårt förgångna, samt hjälper oss med insikter, gränssättning, förståelse, förlåtelse och växande, så att vi kan ta tillbaka vår egen kraft.

Själsfränder hjälper oss att läka o stöttar oss att hitta tillbaka till oss själva att stå i vår egen kraft. Själsfränder hjälper oss också tillbaka till den villkorslösa kärleken, dom är vår själsfamilj som speglar oss och som alltid finns där för oss. Och även om dom också kan trigga oss för att hjälpa oss att växa, så är deras huvudsyfte att vara vår trygga kärleksfulla famn som alltid finns där. Själsfränder är också förberedande relationer för att bli redo att träffa vår tvillingsjäl, om man har valt att inkarnera tillsammans i detta liv.

Det har inte varit så vanligt på Jorden att inkarnera samtidigt som sin Tvillingsjäl, men i dessa uppvaknande tider så är det allt fler tvillingsjälar som inkarnerar tillsammans för att hjälpa till med mänsklighetens uppvaknande och återskapande av kärleksfull balans och union av det gudomligt feminina och det gudomligt maskulina, och att komma hem till sig själva , komma hem full cirkel andligen till sig själv och till den fullkomliga lyckan av att komma hem till varandra.  Detta kan ske på så många olika sätt och i så många former och själsmissioner. Alla är unika och sammanväver helheten. Båda tvillingsjälarna behöver heller ej vara inkarnerade, då detta i första hand är en inre resa till gudomlig kärleksunion mellan det feminina och maskulina inuti oss själva. En inre fulländning med sin egen gudomlighet och helhet. Detta är det största syftet, då vi når denna balans så är vi hemma i oss själva, i vår gudomliga kärlekskälla. Här vibrerar vi också villkorslös kärlek och flödar i våra själsuppgifter i samklang med universums magiska överflöd och vibrerar lycka från våra hjärtan, vilket automatiskt också aktiverar andra.

Tvillingsjälsmötet är det starkaste själsliga uppvaknande och hemkommande som man kan vara med om på Jorden, då du i detta möte äntligen möter dej själv. Tvillingsjälen är samma själ som du, inkarnerad i en annan kropp. Det betyder inte att du är halv utan den andre. Som själ är vi alltid en hel medvetenhet, även om vi lever i två kroppar. Då ni möts i det fysiska tänds en sådan passionerad flamma i er som är det starkaste universella kärleksexplosion man kan uppleva, också därför det ofta kallas för tvillingflammor. Det kan ske vid ert första möte eller vakna långt senare, resorna ser olika ut och är unika. Ett sådant uppvaknande och ihågkommande av att denna person är ditt Allt uppstår. Ett sådant ljus och kraftfulla andliga upplevelser uppstår ofta. Ett sådant kärleksrus. Vid ert återförenande sker stora kundaliniuppvaknanden i er, och elden och tantraenergin flödar igång mellan er. Eftersom detta är något helt nytt i din mänskliga upplevelse så kan stor förvirring också uppstå. Även om du vet att du hör ihop med denna personen, så kan det dröja innan du släppt egots föreställningar och rädslor om vad äkta kärlek verkligen är. Efter en tid av intensiv kärleksexplosion tillsammans för tvillingarna, så kommer ofta mänskliga rädslor och gamla sår upp till ytan.

När denna flamma är tänd, börjar din inre resa hem till gudomlig union med din inre källa o att komma ihåg helheten av vem Du är i din multidimensionella själ. Ofta kan det uppstå att den ena tvillingsjälen, den mer uppvaknade jagar den andre som kan bli rädd och springer. Men det är bara speglingen av din egen rädsla att möta djupet av dej själv, ditt sanna Jag.  Eftersom denna relation inte har någonting med egots föreställningar av vad kärlek är, utan endast handlar om den största villkorslösa kärleken, så behöver var o en av tvillingarna dra tillbaka sin energi för att hitta den andre inuti sig själv,efetrsom ni är samma o allting börjar inuti. Du behöver läka sådant som inte är i samklang med själen, och att komma till inre union i sig själv alltid först. Det kan kännas otroligt tufft och intensivt med allt som kommer upp. Gamla sår som du kanske tyckt att du var klar med för länge sedan. Men eftersom tvillingsjälen är vår innersta spegel, vårt sanna jag, så behöver allt komma upp till ytan för att bli helt, sant och i samklang med själen en gång för alla. Det går inte att dölja något i denna relation. Den djupaste villkorslösa kärleken och att bli förstådd helt och hållen av din tvilling öppnar ditt hjärta totalt o leder dej hem. Detta är Guds största gåva att komma hem till dej själv, och till din källa andligen. Ni behöver göra er inre resa o inre union med varandra alltid först. Allt sker i steg, alltid först inre balans, så magnetiserar du din tvilling i det yttre med. För denna relation handlar helt och hållet om villkorslös kärlek och själens förkroppsligande i harmoni med kropp, hjärta, hjärna och ande. Ni behöver hitta lyckan, kärleksflödet, själens kall och unionen inuti er själva för att kunna attrahera det i varandra, eftersom ni är samma. Det kan vara både karman som ni behöver göra klart med , energireningar i ditt Dna, samt ditt personliga kroppsliga helande för inre kroppslig union med själen.Tvillingsjälen är din sanna kärlek från din gudomliga källa, som du föddes med i ursprunget av Moder och Fader Gud. Tillsammans är ni skapelsen och föds i två, som den gudomligt feminina och den gudomligt maskulina i dom mänskliga kropparna. Det kan vara som kvinna och man, som kvinna och kvinna, eller som man och man. Denna union mellan motparterna av energier, yin och yang, lever o flödar alltid inom dej, precis som att hela universum är uppbyggt av det, och när balans och andlig upplysning förkroppsligats tillsammans med din tvilling är du källan o hela ditt universum tillsammans. Mästarresan hem till kärleksflödet mellan dessa energier är då du kommer till helhet, harmoni och kärlekslycka inuti dej själv, med din tvillingflamma och med hela skapelsen. Detta är den vackraste romantiska drömmen o kärlekslyckan att manifestera dej själv i själens alla olika dimensioner o flöda i alla er olika aspekter tillsammans!

Våra andra närmaste själsliga relationer är tvillingstrålen. Med din tvillingsjäl föds du som 2, och delar samma själ, tillsammans med dina närmaste själssyskon i er tvillingstråle, som består av 12 varelser, 6 tvillingsjälar. I din stora själsliga familj, som kallas själsmonad, är ni totalt 144 stycken själsfränder, 12 tvillingstrålar och 72 tvillingsjälar.

 

Tack vackra själ för att du kikar in hos mej! Om du är intresserad av min service så är du varmt välkommen att boka tid hos mej för en privat session på heartsofhappiness.bokadirekt.se, eller maila eller pma mej på instagram lenagabriella1111. Jag håller till i min paradisstudio i Finnhällan utanför Skellefteå. Jag frilansar även så hör av dej vid intresse, eller så håller jag sessioner världen över online. Vid distanshealing eller samtal, skriv ditt telefonnummer, födelsenummer och adress, så kontaktar jag dej. Om ni är en grupp som är intresserad av ett Retreat eller ceremoni i Finnhällan eller vill att jag kommer till er, vänligen maila mej på heartsofhappiness11@gmail.com. Maila mej även vid intresse av att beställa konst av mej, eller välkommen att handla min konst på Etsy, Artbylenagabriella. Om du ska gifta dej eller vid andra ceremonier och tillfällen vill ha en bruklädsel eller håruppsättning, eller andra tjänster så är du varmt välkommen att höra av dej!

 

Namasté

//Lena Gabriella