Prästinne-Training

 

Finnhällan söndag 23Maj-söndag 20Juni

Varmt Välkomna vackra Gudinnor till denna kvinnocirkel och prästinneutbildning! Vi kommer att både tillsammans i grupp och enskilt gå djupare i Gudinnans olika aspekter som vi alla är en unik del av och som på olika och liknande sätt flödar genom oss alla. Vi kommer gå djupare i helande där du känner att du blockerar dej själv, så att du får blomma ut i din sanning. Vi kommer att hjälpa dej att återknyta med din inre kraft, din multidimensionella själ och dina själsgåvor, både för din egen skull och för att hjälpa, inspirera eller guida andra. 

Vi kommer att bjuda på plantbaserad, glutenfri, sockerfri lunch, smoothie och fika under kursdagarna, som vi även rekommenderar er under hela denna transformerande resa. Samt nikotin, koffein & alkoholfritt. Hör av er till mej ifall du har någon allergi.

Under dom 4 söndagarna heldagar, en superfullmånemeditation via zoom, 3 delnings-möten via zoom onsdagar ca 2h, samt 1 personlig utbildningsdag för varje Gudinna, så är utbildningen intuitivt guidad av spirit för vad som behövs för er, vackra själar, men ett grundupplägg kommer här: 

Söndag 23 Maj, 9-18:

9-11: Kortare presentation av alla och öppnande av Medicincirkeln. Yinyoga o meditation.

11-13: Delning där alla i heligt space får turas om att dela sitt hjärta, det du vill dela om dej själv och vad som är syftet för just dej med utbildningen. Vad du behöver släppa taget om och vad du vill bjuda in och öppna upp för. Intentioner, sätta din a frön för att blomma!

13-14 Lunch

14-18 Shamansk trumresa och breathwork. Delning innan vad du vill släppa taget om. Grupphealing, ljudhealing, kristallskålar. Snacks och rawfoodfika står framme så du kan fika när du känner, i tystnad av respekt för allas inre resa. 

Onsdag 26 Maj kl 13:13 har vi en superfullmåne i skytten! Magi magi, 1313 dessutom, nummer för Divine Feminine och för nystart, manifestera dina drömmar! Jag kommer då att hålla en fullmånemeditation via Zoom, så vi kopplar upp oss så ni kan närvara hemifrån. 

Söndag 30Maj 9-18:

9-11: Smoothie, Yinyoga, meditation. 

11-13: Hjärtöppnande ceremoni. Chakrabalansering. Union-koder & djupare aktivering av det gudomligt feminina och maskulina inom dej. Kundalinienergi. Helig union-ceremoni DF-DM, där jag kanaliserar aktiveringen från Gudinnan Isis, Maria Magdalena, Lady Venus, Lady Hope, Moder Maria och vår gudomliga Moder.

13-14 Lunch

14-15 Frigörande dans

15-18 Firande och helande av varje Gudinna som får ligga och ta emot healing/lättare massage/rosstrykningar/vackra ord och budskap av oss andra. Fika vid tillfälle till paus!

Onsdag 2Juni:

Delning via Zoom. Ca 2 timmar där alla får dela det ni vill och det ni behöver, andra håller space och är tysta under tiden. Vi kommer överens om tid vid vår första träff.

Söndag 6Juni:

9-10:30 Yinyoga och meditation.

10:30-13:00 Yoniångbad med helande örter, samt Infrabastu för den som vill.

13-14 Lunch

14-16 BlåLotusceremoni med den avslappnande, sensuella blå lotusen dricker vi som te, varpå en magisk hjärtaktivering av Gudinnan Isis där du kommer i djupare kontakt och förkroppsligande av din själs visdom. 

16-18 Ljudhealing & Ljusspråk där vi alla tillsammans ljudar vår själs sång, och spelar på trumma, kristallskål eller klangskålar. Samt lyssnar på var och en då vi ljudar intuitivt! På slutet går vi också igenom inför kommande söndag då varje Prästinna ska få hålla en cirkel för oss andra. 

Onsdag 9 Juni:

Delning via Zoom

Söndag 13Juni 9-18:

9-10:30 Yinyoga o meditation.

10:30-13 Gudinnecirklar av varje Prästinna, som håller en cirkel för oss andra.

13-14 Lunch

14-18 Fortsättning av Gudinnecirklar!

Onsdag 16Juni

Delning via Zoom.

Söndag 20 Juni 9-?

Fm: ifall inte alla hunnit hålla sin cirkel så fortsätter vi här! 

Em: Prästinnekröning- Ceremoni, firande och dans i vackra klänningar! Ta en klänning som du känner dej finast i, i valfri färg! Ta med picknickkorg med lunch och fika denna dag så ser vi vart denna magiska dag tar oss, klipporna, skogen, naturen! Vi har en avrundningsceremoni med en härlig ceremoni-tårta.

Personlig Heldag för varje Prästinna 9-18

En privat heldag med mej och spirit där vi guidar, aktiverar och stärker dej i dina själsgåvor och i dina olika aspekter. Samtal, energiuppgradering, chakrabalansering, kanaliseringar, initiering- intuitiv Gudinnehealing. Vilken dag det blir för var och en av er bokar vi på första dagen tillsammans, alternativt om ni har önskemål om en speciell dag så hör av dej till mej. 

Investering: 8888kr. Halva beloppet 4444kr (eller hela beloppet på en gång) sätts in på mitt konto senast 7maj. Resterande senast 20 Maj. Skulle avbokning ske efter 7maj, så debiteras halva beloppet. 

Lena Glimmestorp

Swedbank bankgiro 7942-12-82841. Märk insättningen med ditt namn! 

Medtag:

Filt, sköna kläder, tjocksockar, handduk, badkläder, anteckningsblock, penna, yoniägg, vid kjol eller stor sjal att breda om dej vid yoniångbadet 6Juni, trumma eller skålar om du har, kristaller eller andra verktyg om du har som du känner du vill ha med. Vacker klänning och picknickkorg med lunch och fika till avrundningsceremonin! Dom attiraljer du vill lämna i studion mellan kursdagarna går fint, studion kommer vara låst och det heliga spacet  är bara ert under denna tid.

Varmt Välkomna vackra Gudinnor till en magisk resa att blomma ut som den Prästinna av vår gyllene tidsålder som Du Är! 

Kärlek och magi

Lena Gabriella & Spirit